Het zijn de kleine dingen die het doen

In deze maatschappij van meer meer meer en hoe groter hoe beter wil ik aandacht vragen voor het kleine en het vanzelfsprekende. De vanzelfsprekende moederliefde die natuurlijk helemaal niet vanzelfsprekend is maar bijzonder. Ik heb bijzondere vrouwen geschilderd, in klein formaat, moeders, vrouwen uit verschillende culturen. Al die verschillende culturen vind ik heel boeiend. We zijn heel verschillend, maar in veel dingen zo hetzelfde. Ik onderzoek de verschillen en overeenkomsten, de verbondenheid. Daarnaast heb ik een aantal illustraties gemaakt waarin ik het kleine, het gewone ongewone wil uitbeelden. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om mijn kleintjes te komen bekijken. De expositie is van 12-12-2018 tot 19-01-2019 in het Podium van KunstGein,  Stadsplein 1, onder het Stadshuis in Nieuwegein, geopend woe t/m za van 13:00 – 17:00 uur.  Ik exposeer samen met Margreet van Moergastel en Wim Peters, zie www.kunstgein.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.