Waterjaar Vianen

 • Eerst wordt een globaal ontwerp gemaakt
  Eerst wordt een globaal ontwerp gemaakt
 • Van het ontwerp wordt een model gemaakt
  Van het ontwerp wordt een model gemaakt
 • Zie je het al voor je?
  Zie je het al voor je?
 • Samen met de docent overleggen
  Samen met de docent overleggen

Het Waterjaar Vianen is geopend en er worden er allerlei mooie activiteiten georganiseerd. Voor en door inwoners van Vianen, over en bij het water. De leerlingen van het Oosterlicht College Vianen gaan kunstwerken ontwerpen voor het festival By the Creek. 7 juli is het zover! Dit muziekfestival vindt ieder jaar plaats aan het water van de Middelwaard te Vianen.  Per klas wordt 1 winnend kunstwerk gekozen. De winnende kunstwerken worden geëxposeerd op het festivalterrein. Super dat de organisatie van By the Creek een podium wil bieden aan deze jonge talenten! De leerlingen zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan. In groepjes wordt een ontwerp gemaakt. Er wordt druk overlegd, samen met de docent. Is dit ontwerp praktisch uitvoerbaar? Welk materiaal kun je het beste gebruiken, want ja, het moet natuurlijk wel weerbestendig zijn. Nieuwsgierig? Volg mij en het Oosterlicht College Vianen op Facebook of Instagram. Wordt vervolgd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − = 13